Dagbok, neste dag.

I dag er onsdag, fint vær med uten regn. I går har jeg løpt fra jobb til broen, hvor er bus til Oasen. Det er kun under 3 km, men jeg er glad at kan jeg opstart å løpe igjen i nytt år. Etter siste to månadene jeg er overvekt, eller tilbake til siste vekt som var 84 kg.  So trenger jeg go ned med vekt ag bli tynner for min nyeste bukse 😉 Dette er kun min komentar til å skrive læringen.

I dag leste jeg en dialog om en lidenskap. Det er ikke viktig hva slags, men det var mulighet til å lære nye ord. Interesant er:
lidenskap – pasja, fordi jeg skal skrive om fotografi, som er min lidenskap.
oppdage (-et/ -a) – odkrywac, fordi det er god å oppdage det ny lidenskap

I henhold til fotografi lidenskap, jeg må praktisere mer klargjøring lys for å ta bildene av kakeren. Min ide i dag er å bruk ND4 filter med to blitz som ha jeg.

 

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.