Dagbok, tredje dagen, tema lista

I går har jeg mottat en e-post om min dagbok. Det står hva skal jeg skrive på første gang. Jeg skal skrive hva slags dagbok det blir. Jeg skal skrive alle tema som kan jeg beskrive, med mange detaljer og enda med latterlig idee/oppfatning . Skal jeg skrive so mange detaljer som mulig, spesielle med mange adjektiver.
So, i mine liste skal ligger:

  •  Fotografi, alt som er relatert med fotografering.
  • Reise, tur, ekspedisjon, som tatt jeg, er i plan, eller som jeg vet om. Det blir også beskrivelse av noen plass eller steder.
  • Norge, alt som ser er iteressant, eller er nyttig. Det bli om kultur, vanlig liv, eller mye annet.
  • Min vanlig liv.
  • Friluftsliv.
  • Tur på fjellene.
  • Nyttig linker
  • Om barna.
  • Soloppgang, Solskinn i Norge
  • Trening, min jogging eller løpe turer,

 

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.