Etter lang helg og lengrennski.

Etter lang tid igjen.  Jeg var lang helgen, fire dager. Tatt jeg avspasering tid fra arbeid, på grunn at jeg jobbet mye i siste uker. So prøvet vi langrennski nær tved Bergen område. Det var siste gang som prøver vi ski. Men det var koselig og spennende.

Jeg var glad at vi var med kona min. Tatt vi langrennski, smørfri ski. Dette passer for oss og nesteg service-fri  ski. Vi var 30 km fra Bergen, det hetter Gullbotten, dette er kommunal friluftsliv område, hvor kan du ski på vinter tid og gå på tur i sommer  tid. Det var 1,5, kanskje 2 m snå. Det er nesten flat gangvei, so det er best for noen som vil ha å prøve langrennski. Du kan lære å stå på ski, og gå.

På mandag det var fint vær, det var ganske varm. Blåser neste ingen, himmelen var litten overskyet, men sola skinnet. Det var fint tørke snø.

 

 

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.